Podložky pod minidezerty

Najpredávanejšie

Podložka pod dezert zlato-biela 90x80mm
Expedujeme do 48 hodín
Kód: OPPM040
 
€12,79
Podložka pod dezert zlato-biela 100x60mm
Expedujeme do 48 hodín
Kód: OPPM030
 
€12,79
Podložka pod dezert zlato-biela, priemer 10 cm
Expedujeme do 48 hodín
Kód: OPPM020
 
€13,65
4 položiek celkom
€12,79

Praktické banketky na minidezerty, potiahnuté fóliou, hygienicky balené

Kód: OPPM010
€13,65

Praktické banketky na minidezerty, potiahnuté fóliou, hygienicky balené

Kód: OPPM020
€12,79

Praktické banketky na minidezerty, potiahnuté fóliou, hygienicky balené

Kód: OPPM030
€12,79

Praktické banketky na minidezerty, potiahnuté fóliou, hygienicky balené

Kód: OPPM040

Tieto malé, ale veľmi praktické banketky sú ideálnym riešením pre servírovanie minidezertov a monoporcií. Sú neoddeliteľnou súčasťou profesionálnych cukrárov, ktorí ich využívajú na predaj rôznych sladkých pochúťok, ako sú tartaletky, venčeky, choux, či eclair. Okrem toho sú veľmi obľúbené aj v cateringových firmách, ktoré ich používajú na podávanie sladkých aj slaných jedál počas rôznych rautov a eventov.

Tieto banketky sú potiahnuté z jednej strany kvalitnou zlatou nepremastiteľnou fóliou, ktorá zaručuje ich vysokú funkčnosť a estetičnosť. Ich hrúbka je 0,8 mm, čo zaručuje pevnosť a stabilitu pri manipulácii. Banketky sú hygienicky zabalené do fólie po 100 kusoch, čo zabezpečuje ich ochranu pred vonkajšími vplyvmi a zároveň sú ideálne na priamy kontakt s potravinami, čím spĺňajú prísne hygienické normy.

Niektoré modely týchto banketiek sú vybavené aj praktickou rukoväťou, ktorá uľahčuje ich uchopenie a manipuláciu pri servírovaní. Podložky pod zákusky a dezerty neovplyvnia chuť vašich jedál. Každá banketka je totiž na hornej strane pokrytá fóliou, ktorá zabraňuje presakovaniu vlhkosti a mastnoty, čím zabezpečuje, že sa váš dezert neprilepí na podložku a zachová si svoju pôvodnú kvalitu a vzhľad počas celého servírovania. Tieto vlastnosti robia z týchto banketiek skvelý nástroj pre každého, kto sa zaoberá profesionálnym servírovaním jedál na rautoch alebo pri predaji rôznych sladkostí.